Bemutatkozás

A Cool4U Kft. 2001 tavaszán kezdte meg működését, elsősorban a lakossági klímaberendezések értékesítésére alapozva tevékenységét.

2002-ben született meg a stratégiai jelentőségű döntés, mely szerint  a Cool4U Kft. a Gree márka mellett tette le a voksát és kezdte el forgalmazni a világhírű klímagyártó, magas minőségű termékeit. A Cool4u Kft. következetes piaci tevékenységének eredményeképpen, napjainkra az egyik legismertebb lakossági légkondicionáló márkává nőtte ki magát a magyar piacon. A Gree gyár projekttermékei, úgymint a Versati 2+ családba tartozó levegő-víz hőszivattyúk, fan-coilok és kültéri kompakt folyadékhűtők, a megszokott magas minőséget képviselik versenyképes áron.

A hűtött vizes rendszerek egyik szükséges gépészeti eleme a fan-coil berendezés, melyekből széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére a Gree és BPS gyár termékeiből. A Cool4U Kft. 2008 óta kiemelt figyelmet fordít az ipari hűtéstechnika területéről érkező feladatok megoldására, a megújuló energiával működő rendszerekre, a komplex hűtési és fűtési feladatok által támasztott kihívásokra és a légkezelős rendszerekre.

Éppen ezért különös hangsúlyt helyeztünk a megfelelő beszállítói szegmensek és a műszaki háttértámogatás kiépítésére. Folyamatosan növeljük, szélesítjük a raktárkészletről elérhető gépek kínálatát.  Partnereinket, viszonteladóinkat és leendő vásárlóinkat igény esetén, előzetes egyeztetést követően, helyszíni felméréssel, tervezői szolgáltatással, műszaki tanácsadással segítjük annak reményében, hogy mindkét fél kölcsönös megelégedésével tudunk üzletet kötni a jövőben.

Reméljük, hogy honlapunk felkelti érdeklődését cégünk és termékeink iránt!

A Cool4U Kft. vezetősége

A BPS fan-coilok magyarországi története

A BPS által gyártott termékek megbízhatóak, hatékonyak, egyszerűen telepíthetők és nagyon sokféle tartozékkal vannak ellátva, amelyek képesek kielégíteni az ügyfél igényeit.
A meglévő termékpaletta mellett, a BPS új kiegészítőket és megoldásokat fejleszt ki az ügyfelek egyedi igényei szerint. A CAD / CAM támogatott formatervezés közvetlenül elérhető a gyártási folyamatban alkalmazott NC gépekkel (lyukasztó gépek, prések, mappás prések stb.), amelyek garantálják a maximális működési rugalmasságot.

A Cool4U Kft. 2003-ban kezdte meg a BPS gyártmányú fan-coilok magyarországi bevezetését, nagy és kiskereskedelmét. A kínálatunkban megtalálhatók a parapet, mennyezeti, oldalfali, kazettás, légcsatornás, valamint a falba beépíthető rejtett fan-coilok is. A felhasználó saját maga döntheti el, hogy 2 vagy 4 csöves fan-coilt választ, valamint azt, hogy burkolattal, vagy burkolat nélkül szeretné-e megrendelni a fan-coil készülékeket. Termékskálánkban a 2007-es évtől elérhetők a nagy teljesítményű (140 kW hűtőteljesítményig) fan-coilok, melyekhez különböző modul jellegű elemeket: szűrő elemek, szívó és befúvó oldali elemek, rácsok, párátlanító elemek, láb elemek, kiegészítő vizes fűtő elemek, elektromos fűtő elemek, levegőterelő egységek, ventilátor dobozok, stb. lehet rendelni. Berendezéseink rendelkeznek a magyarországi forgalmazáshoz szükséges minősítésekkel. Minden egyes készüléket egyedileg gyártatunk le a megrendelés után, így a fan-coilok rendeléstől számított 2-3 héten belül vehetők át budapesti raktárunkban, vagy ingyenesen házhoz is szállítjuk.

A Gree gyár

A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben, itt található jelenleg is a főhadiszállása, ahol mintegy 14.000 alkalmazott képezi a Gree gyár termelésének gerincét.  A klímatechnika területén a globális piac egyik meghatározó szereplője, világviszonylatban jelentős kutatás-fejlesztés részleggel és gyártó kapacitással rendelkezik, több, mint 200 országban van jelen a termékeivel.